Är ni mellan 13 och 25 år och har en idé? Ni vill kanske anordna en konsert, en tävling, en filmkväll eller ett helgläger? Bor ni i någon av kommunerna Heby, Sala, Tierp, Älvkarleby, Avesta, Hedemora och Säter eller i Österfärnebo eller Hedesunda socken? Då har ni chansen att förverkliga den idén genom att driva den som ett projekt - med unga, för unga. Projektgruppen behöver bestå av minst tre personer och många fler kan engageras i de praktiska sysslorna kring evenemanget. Projekten planeras och drivs av unga, med stöd av Sofia. Maila eller ring Leader Nedre Dalälvens ungdomscoach Sofia och berätta vad ni vill göra. Det är kul när saker händer, eller hur?

Nedan finns en mall för ansökan, en budgetmall, ett worddokument för redovisning av den tid som ni lägger ner på ert evenemang och ett gruppkontrakt för en bättre fungerande projektgrupp. Verkar det krångligt? Skriv bara ett mail till Sofia eller skriv ett meddelande till Sofia Ung NedreDalälven på Facebook så hjälper hon er - över mail, telefon eller genom ett besök!

Inspirationskväll på Tärnsjö bibliotek!
fredag den 26/1 klockan 18.00 anordnar Ung i Nedre Dalälven, Tärnsjö ungdomsgård och Tärnsjö bibliotek en inspirationskväll. Youtubern Chetreo som gör musik av den animerade tv-serien Rick and Morty kommer och berättar om sin verksamhet och hur man kan leva på sin hobby. Vi håller en idéworkshop och ungdomscoach Sofia hjälper till att skriva ansökningar för att driva egna ungdomsprojek. Det blir också en pizza- och godisbuffé. Se evenemanget på Facebook genom att klicka här!
Varmt välkomna!
Ung i Nedre Dalälven finns också på sociala medier

Sofia Ung NedreDalälven på Facebook
 Ung i Nedre Dalälvens Facebooksida
 Instagram unginedredalalven
 #mincrazyide - inspiration på Instagram!
Sidan uppdaterad 2018-01-11/SC