Är ni mellan 13 och 25 år och har en idé? Ni vill kanske anordna en konsert, en tävling, en filmkväll eller ett helgläger? Bor ni i någon av kommunerna Heby, Sala, Tierp, Älvkarleby, Avesta, Hedemora och Säter eller i Österfärnebo eller Hedesunda socken? Då har ni chansen att förverkliga den idén genom att driva den som ett projekt - med unga, för unga. Maila eller ring Leader Nedre Dalälvens ungdomscoach Sofia och berätta vad ni vill göra. Det är kul när saker händer, eller hur?

Ung i Nedre Dalälven är Leader Nedre Dalälvens ungdomssatsning - ett projekt som ska inspirera och stötta unga att själva göra sin bygd bättre. Projektgruppen behöver bestå av minst tre personer och många fler kan engageras i de praktiska sysslorna kring evenemanget. Projekten planeras och drivs av unga, med stöd av Sofia. I enlighet med strategin för Leader Nedre Dalälven 3 ska ungdomsprojektet göra unga mer delaktiga i den lokala utvecklingen, genom projekten, men också genom ett ungdomsnätverk. Vill du vara med eller veta mer? Hör av er!

Nedan finns en mall för ansökan, en budgetmall, ett worddokument för redovisning av den tid som ni lägger ner på ert evenemang och ett gruppkontrakt för en bättre fungerande projektgrupp. Verkar det krångligt? Skriv bara ett mail till Sofia eller skriv ett meddelande till Sofia Ung NedreDalälven på Facebook så hjälper hon er - över mail, telefon eller genom ett besök!
 
Ungdomscoach
Sofia Carlfjord
072-565 75 79
sofia@nedredalalven.se
Ansökan
 Instruktion till ansökan
Broschyr - Ung i Nedre Dalälven
  Budgetmall 
  Tidsredovisning
  Gruppkontrakt

 
Sidan uppdaterad 2017-09-28/SC