Åsbostugan omklädningsrum

Journalnummer
2016-3039
Projektägare
Dalahästens SK
Projekttid
2016-05-02 - 2018-06-30
Projektstatus
Avslutat
Fond
Landsbygdsfonden
Insatsområde
Attraktivitet
Motivering för bifall i LAG
Projektet överensstämmer väl med utvecklingsstrategin och dess urvalskriterier för Landsbygdsfonden och insatsområde Attraktivitet. Projektet har goda förutsättningar att bidra till nya försörjningsmöjligheter. Projektet är tydligt inriktat på samverkan och möjliggörande av väl fungerande verksamheter inom skidåkning och friluftsliv till en bred målgrupp.
Använda stödmedel
168 960 kr
Total omslutning
220 580 kr
Verksamhet
Dalahästens SK är en förening med tre aktiva idrottsklubbar, Rembo Ik, Avesta Alpina och Brovallens IF. Klubbarna bedriver verksamhet med utgångspunkt från Åsbo, Avesta med inriktning på längd och alpin skidåkning.

Syftet med projektet/investeringen är att ge berörda idrottsklubbar möjlighet till bra lokaliteter för sin verksamhet och att erbjuda allmänhet som nyttjar spår och backar vid anläggningen möjlighet till ombyte. Syftet är också att ge bättre förutsättningar för andra verksamheters aktiviteter vid anläggningen.    

Målet med projektet/investeringen är att färdigställa omklädningsrum med tillhörande bastu.

Projektet består i färdigställande av omklädningsrum med byggnation av bastu, sättning av kakel och klinker, inläggning av mattor, rörläggning och montering av dusch-, handfat, blandare och toalett. Montering av innerdörrar, mindre snickeriarbeten samt målning.
Kontaktpersoner
Anders Yngvesson
070-590 48 80
Ola Lindbäck
070-565 79 92
Hemsida

Kommun
Avesta


Sidan uppdaterad 2021-01-21/KA